FUJITSU ASYB-24LDC

FUJITSU ASYB-24LDC

Марка: FUJITSU

Модел: ASYB-24LDC

Тип: инвертор

Квадратура: 50 - 70 кв.м

Гаранция: 36 месеца

цена: 2750 лв. с включен монтаж

- Препоръчителен обем на помещението при режим охлаждане 190 м3

- Препоръчителен обем на помещението при режим отопление 150 м3

- Оригинална почистваща въздушна плазма - почиства ефективно въздуха в стаята.
Частиците на прахта са събирани старателно от електростатичен филтър и миризмата е потисната и разложена от многобройни йони. Плазменият модул е с ниско аeродинамично съпротивление, сравнен с използваните досега филтри и ефективността на почистване е голяма. Праховите частици, наелектризирани отрицателно от филтъра генериращ йони се улавят от електростатичния и активен дезинфектиращ и дезодориращ филтър.Миризми, като от цигарен дим, цветен прашец, домашен прах, кухненски боклук, човешкото тяло и от домашни животни се премахват чрез разлагане от генерирания озон.
- Вътрешното изсушаване на топлообменника предотвратява образуването на бактерии и лоша миризма.
- Този модел е снабден с вътрешна изсушаваща функция. След като се изключи климатизатора започва операция по изсушаване вътре в него.

Плазмен въздухопречиствател, бързо премахващ малки частици прах и миризма. Събира мръсотия като животинска козина и пърхот, домашен прах, цигарен дим, ларви, почвени спори, полени. Поглъща миризми като цигарен дим, животински миризми, други неприятни миризми. Функцията за вътрешно изсушаване спира развитието на плесенни гъбички и лоши миризми. По този начин се постига  висока ефективност и въздухът винаги е чист.

Плазмен модул

Плазменият модул пречиства преминаващия през климатизатора въздух. Намалява съдържанието на прах, благодарение на статичното електричество. Преминавайки покрай силното електростатично поле, прахта се привлича и задържа в плазмения модул. За освежаването на въздуха, като неутрализира и премахва лошите миризми, се грижи генераторът на отрицателно заредени частици - аниони. В окомплектовката се съдържа освен плазменият модул и антибактериален филтър, който е със слабо въздушно съпротивление.

Събиране на: домашен прах/козина от домашни любимци/цигарен дим/полени/плесенни спори и други.

Абсорбиране на миризми от: цигарен дим/домашни любимци/кухненски миризми/пот и телесни миризми и други.

Вътрешно изсушаване и плазмен модул:

Този модул е снабден с функцията "вътрешно изсушаване". След спиране на климатизатора от дистанционното управление можете да стартирате тази функция. Плазменият модул се активира като елиминира насъбралите се бактерии и стерилизира вътрешността на тялото, чрез генерирания озон и аниони.

Покрито с капчици

По време на работа е нормално да се събере конденз във вътрешното тяло. Този конденз е влага, която е благоприятна среда за развитие на бактерии.

След спиране на работа, стартирайте вътрешното изсушаване и стерилизиране на климатизатора, единствено чрез натискане на бутона COIL DRY на дистанционното управление.

Премахване на влага

Изсушаването трае около 15 минути.

"Вътрешното изсушаване" и "елиминиране на бактерии чрез озон" запазва вътрешността на климатизатора чиста и стерилна през цялото време. Ето защо климатизаторът е винаги чист и поддържа висока ефективност на работа.

Неутрализиране на бактериите

Стерилизиращото действие на озона е около 15 минути.

Лесна поддръжка

Лесна поддръжка и винаги чисто. Пряк достъп до всеки компонент допринася за бърза и лесна профилактика. С едно движение може да се премахне лицевия панел.

Работа при ниски температури

Високата ефективност на компресора и новодобавените сензори за мониторинг на фреоновата температура правят възможно по-прецизния контрол и адекватна реакция на инверторната система, за да осигури нормална работа при ниски температури.

Отдавана мощност (охлаждане): 0.90-7.10-8.00 kw

Отдавана мощност (отопление): 0.90-8.10-10.60 kw

Консумирана мощност (охлаждане): 2.21 kw

Консумирана мощност (отопление): 2.24 kw

Захранване: 220V-240V – 50 Hz

EER  (хладилен коефициент, охлаждане): 3.21

COP (коеф. на трансформация, отпопление): 3.62

Енергиен клас (охлаждане/отопление): A/A

Нива на шум -вътрешно, външно тяло: 39-54 dB

Размери (вътрешно тяло): (Шx Вx Д)  998x320x228 mm

Размери (външно тяло): (Шx Вx Д)  790x578x315 mm

Тегло (вътрешно тяло): 14 kg

Тегло (външно тяло): 52 kg

Хладилен агент: R410a

Произход: Япония